VISIT SOUTH SWEDEN

Den officielle guide til aktiviteter og oplevelser i Sydsverige

Haväng, Skåneleden
To voksne og et barn set på afstand og i modlys som vandrer i klipperigt landskab

Oplevelser i Sydsverige

I Sydsverige står oplevelserne i kø – uanset, om det er natur, kultur eller lidt af det hele, der trækker. Snør fx vandrestøvlerne eller hop op på cyklen og eller ned i kanoen. Sæt jer til bord til kaffe, kage og eksklusiv gourmetmad – hvis I da ikke lige først skal en tur i spa efter en spadseretur i gamle, hyggelige gader.

FAQ

Hvilke steder er et besøg værd i Sydsverige?

Der er rigtig mange steder, som uden tvivl kan anbefales at besøge. Du kan tage et kulturelt besøg i Lund, blive klogere på den dansk-svenske historie i Skåne, opleve det pulserende byliv i Malmø eller blive draget af den magiske natur i henholdsvis Halland og Blekinge.

Skal du have en bestemt interesse for at tage til Sydsverige?

Sydsverige omfavner en særdeles bred mængde af interesser. Der findes både noget til dem, der interesserer sig for kultur, historie, natur, actionprægede aktiviteter og så videre. Det er med andre ord svært at have en interesse, der ikke kan udforskes nærmere i det sydsvenske.

Hvilke årstider er det godt at opleve Sydsverige?

Der er mange forskellige aktiviteter og seværdigheder, der er værd at opleve i Sydsverige, og derfor er der ikke nødvendigvis en bestemt årstid, der er bedst at besøge landet i. Spektret af aktiviteter spænder helt fra hyggelige shoppingture i storbyerne til krævende vandreture, hvor du kan bo i hytter og opleve den eventyrlige natur. Du kan derfor med god samvittighed besøge Sydsverige på alle tider af året.